Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

πιο χαζές φήμες για τον Justin Bieber

1. Ζευγάρι με την Kim Kardashian

Oλα αυτά άρχησαν το 2010, όταν η Kim Kardashian και ο Justin απαθανατίστηκαν για το περιοδικό «Elle». Οι φήμες που έδειξαν οτι είναι  ζευγάρι έφεραν ακόμα και επιθέσεις στην μελαχρινή τηλεπερσόνα, με τον τραγουδιστή να... ηρεμεί τα πνεύματα tweetάροντας πως είναι μόνο φίλοι!

2. Κλέφτης πιστωτικών καρτών

Πριν από μερικές ημέρες ένας άνδρας από το Μίσιγκαν κατηγόρησε τον Justin ότι έκλεψε κι χρησιμοποιησε  την πιστωτική του κάρτα για...ναρκωτικά και για εγχείρηση επιμήκυνσης των προσόντων του.

3. Αρραβωνιάστηκε κρυφά με την Selena Gomez

ο Justin Bieber και η Selena Gomez έχουν διαβάσει πολλάκις ότι αρραβωνιάστηκαν. Δαχτυλίδια και κοσμήματα μπορεί να έχει αγοράσει στην καλή του ο 18χρονος, κουφέτα, όμως, δεν υπάρχουν!

4. Έχει εξώγαμο

Το 2011, η Mariah Yeater αποκάλισε τον Justin πατέρα του παιδιού της, λέγοντας ότι πέρασε μια θεϊκή  νύχτα μαζί του μετά  από την  συναυλία του  στο Λος Άντζελες.  ο νεαρός σταρ διέψευσε κατηγορηματικά την κατηγορία της 20χρονης.

 5. Κάνει ορμονοθεραπεία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Weekly World News», ο 19χρονος υπεβλήθη σε θεραπεία  οιστρογόνα για να αποφύγει την εφηβεία! Κατόπιν το περιοδικό δημοσίευσε και φωτό στην οποία ο Justin έδειχνε νάχει υπερβολικά μεγάλο στήθος, φυσικά, ήταν «μούσι».

6. Μισεί τους One Direction

Με εξαίρεση ορισμένους από τους fans που «σφάζονται» για τα αγόρια, ο τραγουδιστής και το συγκρότημα δεν έχουν κάποια κόντρα, με εξαίρεση κάποιες φήμες που θέλουν τον Niall Horan των One Direction να είχε ειδύλλιο στο παρελθόν με την Selena Gomez.

7. Είναι νεκρός

Συνήθως «πεθαίνει» σε τροχαίο, ενώ δεν έλειωψαν και εκείνοι που εμπνεύστηκαν τον θάνατό του μετά από πτώση από λόφο στη Νέα Ζηλανδία.

8. Έχει sex tape

φωτογραφίες του γυμνού Justin να δίχνει τα προσόντα του σε web camera έκαναν τον γύρο του Ίντερνετ. Όπως αποδείχθηκε, οι φωτό ήταν ψεύτικες, όπως και οι φήμες πως υπάρχει βίντεο με τον τραγουδιστή σε ερωτικές περιπτύξεις.

9. Είναι gay

Η φημολογία για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 18χρονου άρχισε έγινε γνωστό πως πήγε σε gay bar μετά τα βραβεία MTV. Άνθρακας και αυτός ο «θησαυρός»...

 

Πριν λίγο τα διάβασα σένα άθρο..τα έκανα αντιγραφή να τα δείτε!!Χεχεχε..τι χαζομάρεες..τα πηστέυετε αυτα?

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου