Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

katy perry history

Η Κατερίν Ελίζαμπεθ «Κέιτι» Χάντσον (Katheryn Elizabeth "Katy" Hudson), γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Κέιτι Πέρι (Katy Perry), είναι μια Αμερικανή τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός. Γεννήθηκε τις 25 Οκτωβρίου 1985 και μεγάλωσε με μουσική γκόσπελ. Στα πρώτα χρόνια του λυκείου κυνήγησε μια καριέρα στην μουσική ως Κέιτι Χάντσον και εξέδωσε ένα άλμπουμ, το Κέιτι Χάντσον, το οποίο δεν μπήκε στα τσαρτ. Ηχογράφησε άλλο ένα δίσκο που δεν δημοσιεύτηκε. Το 2007 υπέγραψε συμβόλαιο με την Capitol Music Group και πήρε το όνομα Κέιτι Πέρι.
Έγινε διάσημη το 2008 με το δίσκο One of the boys, ο οποίός περιελάμβανε τρία τραγούδια που έφτασαν στο τοπ-10 των αμερικανικού Billboard 100, τα "I Kissed A Girl", "Hot n Cold" και "Waking Up In Vegas". Ο δίσκος υποστηρίχθηκε από την περιοδεία Hello Katy Tour. Το 2010 η Κέιτι Πέρι εξέδωσε τη τρίτη δισκογραφική της δουλειά, το Teenage Dream, το οποίο έφτασε στην κορυφή του Μπιλμποαντ 100. Ο δίσκος περιελάμβανε πέντε τραγούδια που έφτασαν στο νούμενο ένα, τα "California Gurls", "Teenage Dream", "Firework", "E.T." και "Last Friday Night (T.G.I.F.)". Το teenage dream είναι το δεύτερο άλμπουμ που το κατορθώνει μετά το Bad του Μάικλ Τζάκσον και η Κέιτι Πέρι η πρώτη γυναίκα που το κατάφερε. Τις 26 Μαρτίου 2012 ξανακυκλοφόρησε το άλμπουμ, με τίτλο Teenage Dream: The Complete Confection, και ήδη δύο τραγούδια από αυτόν έχουν φτάσει στο νούμερο 1.
Η Κέιτι Πέρι είναι ο μόνος καλλιτέχνης που βρισκόταν για 52 συνεχόμενες εβδομάδες στο top-10.[1] Μέχρι σήμερα η Κέιτι Πέρι έχει προταθεί για 8 βραβεία Γράμι, μαζί με το «δίσκος της χρονίας» για το Teenage Dream. To 2011 της απονεμήθηκε το βραβείο «καλλιτέχνης της χρονιάς» από το MTV.[2] Έχει πουλήσει 37,6 ψηφιακά κομμάτια στις ΗΠΑ και 11 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως[3] και πούλησε πάνω από 74,6 εκατομμυρία ψηφιακά κομμάτια παγκοσμίως.[4] Το μουσικό περιοδικό «Μπίλμπορντ» ανέδειξε το 2012 την Κέιτι Πέρι, «Γυναίκα της Χρονίας»[5].

phges apo 

Βικιπαίδεια

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

23 (Explicit)

 

23 the most souper song ever...

Να θυμάστε το 23, το γαμάτο τραγούδι του MikeWill μαζί με miley cyrus and lot od...κι αλλη διαφοροι!! 163.711.921 επησκεψεις..

πιο χαζές φήμες για τον Justin Bieber

1. Ζευγάρι με την Kim Kardashian

Oλα αυτά άρχησαν το 2010, όταν η Kim Kardashian και ο Justin απαθανατίστηκαν για το περιοδικό «Elle». Οι φήμες που έδειξαν οτι είναι  ζευγάρι έφεραν ακόμα και επιθέσεις στην μελαχρινή τηλεπερσόνα, με τον τραγουδιστή να... ηρεμεί τα πνεύματα tweetάροντας πως είναι μόνο φίλοι!

2. Κλέφτης πιστωτικών καρτών

Πριν από μερικές ημέρες ένας άνδρας από το Μίσιγκαν κατηγόρησε τον Justin ότι έκλεψε κι χρησιμοποιησε  την πιστωτική του κάρτα για...ναρκωτικά και για εγχείρηση επιμήκυνσης των προσόντων του.

3. Αρραβωνιάστηκε κρυφά με την Selena Gomez

ο Justin Bieber και η Selena Gomez έχουν διαβάσει πολλάκις ότι αρραβωνιάστηκαν. Δαχτυλίδια και κοσμήματα μπορεί να έχει αγοράσει στην καλή του ο 18χρονος, κουφέτα, όμως, δεν υπάρχουν!

4. Έχει εξώγαμο

Το 2011, η Mariah Yeater αποκάλισε τον Justin πατέρα του παιδιού της, λέγοντας ότι πέρασε μια θεϊκή  νύχτα μαζί του μετά  από την  συναυλία του  στο Λος Άντζελες.  ο νεαρός σταρ διέψευσε κατηγορηματικά την κατηγορία της 20χρονης.

 5. Κάνει ορμονοθεραπεία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Weekly World News», ο 19χρονος υπεβλήθη σε θεραπεία  οιστρογόνα για να αποφύγει την εφηβεία! Κατόπιν το περιοδικό δημοσίευσε και φωτό στην οποία ο Justin έδειχνε νάχει υπερβολικά μεγάλο στήθος, φυσικά, ήταν «μούσι».

6. Μισεί τους One Direction

Με εξαίρεση ορισμένους από τους fans που «σφάζονται» για τα αγόρια, ο τραγουδιστής και το συγκρότημα δεν έχουν κάποια κόντρα, με εξαίρεση κάποιες φήμες που θέλουν τον Niall Horan των One Direction να είχε ειδύλλιο στο παρελθόν με την Selena Gomez.

7. Είναι νεκρός

Συνήθως «πεθαίνει» σε τροχαίο, ενώ δεν έλειωψαν και εκείνοι που εμπνεύστηκαν τον θάνατό του μετά από πτώση από λόφο στη Νέα Ζηλανδία.

8. Έχει sex tape

φωτογραφίες του γυμνού Justin να δίχνει τα προσόντα του σε web camera έκαναν τον γύρο του Ίντερνετ. Όπως αποδείχθηκε, οι φωτό ήταν ψεύτικες, όπως και οι φήμες πως υπάρχει βίντεο με τον τραγουδιστή σε ερωτικές περιπτύξεις.

9. Είναι gay

Η φημολογία για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 18χρονου άρχισε έγινε γνωστό πως πήγε σε gay bar μετά τα βραβεία MTV. Άνθρακας και αυτός ο «θησαυρός»...

 

Πριν λίγο τα διάβασα σένα άθρο..τα έκανα αντιγραφή να τα δείτε!!Χεχεχε..τι χαζομάρεες..τα πηστέυετε αυτα?

 

ΞΑΝΑ μαζί Justin Bieber-Selena Gomez;

Τελικά είναι μαζί η selena gomez and justin bieber..?
article-0-1A655A2C00000578-306_634x410.jpg 
Μαζί τους βλέπουμε., την Πέμπτη να επιδίδεται σε δρόμο του Calabasas.Σε να λατρεμένο σπορ τον εφήβων!!Το γνωστό Segway .Που μόλις τους είδαν μαζί άρχισαν η φήμες πος τα ξαναέχουν..!!
 Selena_Gomez_4.jpg Αλλά επείσεις ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.Ύστερα απο μια μέρα ανέβασε μια εικόνα στο Instagram ,σε ρομαντική ατμόσφαιρα.Με τον τύτλο «Love the way you look at me» (Αγαπάω τον τρόπο που με κοιτάς..) Εκτός απο ρομαντικό τύτλο,ρομαντική φότο...
 article-2533659-1A6997A600000578-656_634x635.jpg

λέτε να τρέχει κάτι..??Κανείς δεν ξέρει!!

Ylvis - The Fox (What Does the Fox Say?) [Official music video HD]

Το πιό απλό πράγμα μπορεί να γίνει νούμερο #1



Το πιό απλό πράγμα μπορεί να γίνει νούμερο #1.Ο διάσημος τραγουδιστής Ylvis μας το έκανε πραγματικότιτα!!Το τραγούδι the fox

(What Does the Fox Say?) 

που σημένει τι λέι η αλεπού,τι ήχο κάνει δηλαδή..Το τραγούδι περηγράφη το τραγουδιστή σε αυτό το ερώτιμα!!

 336.506.492 πρωβολές ως τώρα!!

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ποια τραγουδίστρια τσιμπίθηκαι από κουνούπι και απέκτησε…

ένα τρίτο μάτι απόκτησε η katy perry ..

Με λίγα λόγια παρουσιάζει το τρίτο μάτι της μέσο του λογαριασμού της στο  Instagram.

katy1.jpg 

Η 29 χρονη katy perry απόκτησε ένα τσίμπημα ενός κουνουπιού...Κι της απόκτησε πρήξημο..Αλλά το ξεπέρασε!!

να σε πάντα καλά.. 

Miley Cyrus - We Can't Stop

 

τα πιο γαμάτα τραγουδια στην κορυφή με της περισότερες επησκέψεις του 2013 κι είσος του 2014!H miley Curys - we cant stop στη δεύτερη θέση κι στη πρώτη εξακολουθή να είναι κι η ίδια αλλά με το τραγούδι wrecking ball!!Και στη 3 θέση η καταπληκτηκή katy perry-roar κι 4 θέση selena gomez- came&get it..♥

Selena Gomez - Come & Get It

 

selena gomez ξανά στη κορηφή!Στην 4 θέση σε τέλειο βίντεο κλιπ!στη 3 θέση είναι η katy perry -roar κι στη 2 θέση η miley curys - we cant stop, στη 1 θέση η miley curys - wrecking ball!!με 201.240.930 επισκέψεις!!

Katy Perry - Roar (Official)

Katy Perry - Roar


Katy Perry-roar!

Μια περιπέτεια,που βλέπουμε τη αγαπημένη μας τραγουδίστρια ταρζαν..Ξαννα στα πολύφημα βίντεο κλιπς!!Καθώς έχει 329.127.668 επησκέψεις!!Ως τώρα βρήσκεται στη 3 θέση πρ΄τα πρωηγίτε η Μiley Curys - wrecking ball κι στη δεύτερη θέση ξανά miley curys - we cant stop!!

 

Συντονισμένει να μάθεται περισότερα

Η ποιό όμορφη κατασκευή

Κατασκεύη η πιο φευγάτη ζώνη!!

χρειάζεσαι 3 χρωματιστές κορδέλες , σε διαφορετικά χρώματα!!

 
της πλέκουμε πλεξούδες!!

 

Κι ειδού η πιο φευγάτι ζώνη!

ΚΟΡΔΕΛΑ ΜΑΛΛΙΩΝ!

  πάρε μια ωραία στέκα σκέτι χωρίς τίποτα απο πάνω..

την κορδελα δημιουργησέτην κάπος έστι..

 κι κολησε απο πάνω στρας ότι θες..Κατόπιν πάρε κόλα κι κολισέ την πάνο στη στέκα!!

ΤΑΡΑΝΝΝ.

 Ο σκοπός μας είναι να βγεί έτσι..!

Μόδα κι πανοφόρια

Κόουλ.. :''')

Θες να σε γαμάτη,χωρίς ίχνος ψωνάρας,;;;τότε δες εδώ!

 1.κόλλα μια εξτένσιον(κόστος 3ευρώ)

2.κάνε συχνό καθαρισμό για να μην έχεις ίχνος από σπυράκια!Με σαπουνάκι ελαιόλαδου!

3.χτένιζε τα μαλλιά σου συχνά,κι όταν έχει αέρα έξω βάζε λάκ,για να μη σου χαλάσει το μαλλί.

4.Μάσκαρα στα μάτια!!ΠΑΝΤΑ σου κάνει τα μάτια πιο ανοιχτά κι τα αγόρια σε παρατιρούν με άλλο μάτι..

5.Κάνε μάσκα από κρεμήδι κι απο πάνο βάλε μια πετσέτα με τρύπα στα μάτια ,μύτη,στόμα!Η μάσκα αυτη,σου μεταμορφόνει το δέρμα λες κι φωράς μαίικ άπ!!

6.Γλυκό στυλλ..πάντα με χαμόγελο!

  

Crazy LOVE

διαλύονται οι One Direction;

διαλύονται οι One Direction;

oλοι αυτό το ερώτιμα έχουμε!

  θαυμαστές υσιχία!Όπως λένε η τελευταίς δημοσιότητες ο τραγουδιστής harry styles ετοιμάζεται για solo καρειέρα μακριά απο τα υπόλιπα μέλη..

 «Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτά», είπε νέτα – σκέτα ο εκπρόσωπος των One Direction,

πάντος κι άλλες φωρές υπήρχαν αναταραχιές λέγοντας πος ο χάρι θέλει να δημιουργίσει δικό του δίσκο!

Τι θα γίνει τελικά..we never know :''(

One direction history

                           


Εκτός κι από κουτσομπολίστικα θα μάθουμε souper history,μάθεται πως γίναναι διασημη η one direction!

 

Οι One Direction είναι Αγγλικό-Ιρλανδικό pop boy band με έδρα το Λονδίνο, το οποίο αποτελείται από τα μέλη Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles και Louis Tomlinson. Υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία Syco Records του Σάιμον Κόουελ, αφότου δημιουργήθηκαν και κατετάγησαν τρίτοι στην τελική βαθμολογία της 7ης σεζόν της διοργάνωσης τραγουδιού της Βρετανικής Τηλεόρασης, The X Factor το 2010. Γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία χάρη στην δύναμη των social media, οι δύο τους δίσκοι Up All Night (2011) και Take Me Home (2012), έσπασαν μεγάλο αριθμό ρεκόρ, έφτασαν στην κορυφή των charts στις περισσότερες μεγάλες αγορές, και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των "What Makes You Beautiful" και "Live While We're Young".

think me(crazy)

Miley Curys«Πείτε με λεσβία, αλλά όχι άσχημη»

«Πείτε με λεσβία, αλλά όχι άσχημη»

H δυάσημη  Miley Curys μετά απο τη πρόσφατη αλαγή της πολύ smilers παραξενευτίκαν.Αλλά η haters κάνουν αντεπίθεσει!!Δεν είναι κι λίγα αυτά που γράφουν τα social media♥πόλλα σχόλια λατρείας,αγάπης για τη μάιλη..αλλά τα περησότερα είναι κακές κρητηκές.

Η μιλευ δημοσιέβει σένα ποστ στο twitter:


«Με αποκαλούν άσχημη λεσβία πιο πολύ από ότι θα περίμενε κανείς. Ή ίσως και όχι. Αποκαλέστε με τουλάχιστον ενδιαφέρουσα λεσβία, Μισώ τη λέξη ‘άσχημη’»!

Η fans της..την υποστίριξαν σε πολά θέματα..!

Εγώ τη θεωρώ Θεα!!!Εσείς..? 

 

taylor swift - το καλήτερο πάρτυ

Everything for your CRAZY party!

ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ:1.000.000

 

taylor swift and party is PARTY TIME!ΑΝ θες να κάνεις το καλήτερο Party κι σκοπός να περάσεται καλά ,κατέκτισε 1.000.000 ευρώ!ΠΡΟΣΦΑΤΑ  Η taylor swift ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ LIVE ΣΤΟ FASHION SHOW ΤΗΣ VICTORIA'S SECRET!!Ελάτε να τη προσκαλέσαιτε στο γαμάτο σας πάρτυ..

taylor swift I love you♥