Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ξανά ΜΑΖΙ Justin Bieber και Selena Gomez;

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε η Selena Gomez και ο Justin Bieber που τους τσακώσαμε για μια ακόμα φορά σε μυστικό ραντεβουδάκι αυτή τη φορά στο Τέξας.

Τα δύο πιτσουνάκια εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι την Παρασκευή, πριν από την συναυλία που θα δώσει η Selena Gomez, η οποία θα είναι και η πρώτη μετά την εισαγωγή της σε κέντρο αποτοξίνωσης.

biber1.jpg 

 Και μπορεί το ζευγαράκι να προσπάθησε να περάσει απαρατήρητο, όμως τελικά ουδέν κρυπτόν υπό τους φανατικούς θαυμαστές του που άρχισαν τα ουρλιαχτά όταν το είδαν.Πάντως τα παιδιά δεν θέλησαν ούτε να βγάλουν φωτογραφίες, ούτε να μοιράσουν αυτόγραφα και προτίμησαν να απολαύσουν ήσυχα και ήρεμα το φαγητό τους.

 

bieber3.jpg 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Selena και Justin ήταν άκρως διαχυτικοί, ενώ ο Justin αγόρασε στο… κορίτσι του το αγαπημένο της άρωμα.

Μάλιστα μια μέρα μετά τα Όσκαρ, ο Justin ανέβασε μια φωτογραφία της Selena Gomez με την χρυσή της τουαλέτα, γράφοντας: «Η πιο κομψή πριγκίπισσα στον κόσμο»!

Βρε λέτε να έχουμε επανασύνδεση και να ξεμπλέξει και από τις κακοτοπιές ο Bieber; Ίδωμεν.

#Crazythinks

 

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΟΠΑ!!!Η Cara Delevingne ειναι ζευγαρι με....

Η Cara Delevingne και επίσημα σε λεσβιακό ζευγάρι με την Μισέλ Ροντρίγκεζ!!

  

 

 

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο από την Βρετανία, Cara Delevingne είναι και επίσημα ζευγάρι με την ηθοποιό, Μισέλ Ροντρίγκεζ η οποία έπαιζε στη σειρά Lost.

Την δήλωση έκανε η ίδια η Ροντρίγκεζ, σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Mirror. Παρότι έχουν διαφορά ηλικίας 14 χρόνια, η Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε ότι «όλα είναι τέλεια». Οι δύο γυναίκες μοιράζονται το χρόνο τους μεταξύ Καλιφόρνιας και Λονδίνου. Πηγή Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων....

Τρομερο 0.ο !!

 


O best friend της miley ray cyrus εχει γενεθλια

Η πασηγνωστη μαιλη δηλωνη στο τουιτερ με μια φοτο :
Φωτογραφία 

Ναι καλα καταλάβατε ο κολητός της ειναι ο mikewillmadeit ο δημιουργός του δημοφιλης τραγουδιου #23  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΕΙΤΙΧΙΑ !!Συμετέχοντας κι η μαιλη κι αλλη φανταστική τραγουδιστες!!

Σημερα ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, ΚΙ Η ΜΑΙΛΗ του ευχετε τοσο γλυκα που μας γλυκανε <3

Χρονια σου πολλα!! <3



Δήτε τα βιουσ που απόκτισαν οι one direction απο το τραγούδι ...What makes you beautiful!!!Κοντέβουν στο μυσο δισεκατομίριο!!!

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ:

    

 

  

Όλα τα σχόλια (1.001.957)!!

Αλλα ο Τζαστιν έφτασε στα 1 δις....ΜΕ το τραγουδι baby!!

   

Αλλά όμωσ δεν είναι οτι πιο καλήτερο μετα απο τα 1 εκ κι κατι περισότερα ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ αλλα το θετικο ειναι πος ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ  ΤΟΝ ΘΕΟ για τα δισεκατομιρια επεισκεπτεσ του πανδιμοφιλησ τραγουδιού του βιβερ!!ΑΛΛΑ Η ΧΑΤΕΡΣ ΔΙΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΜΠΕΡ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙ ΤΕΤΙΑ!!..

για να δουμε μερηκά:

  

  

  

Απο εδω κι περα ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ο αγαπημενοσ τους τραγουδιστησ η συγκροτιμα ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ PSY !!

#Τα παντα για μας,κι για τα ατομα που αγαπαμε!

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

tattoo στα χλιλια η miley cyrus.


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ:Η Miley Cyrus έκανε tattoo στα χείλη της!
Tattooo IN HERS LIPS!Η 21 σταρ χτυπισε τατου στα χυλη!!!ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΛΟΓΟ μονο επειδη τησ αρεσε!!!ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ..με αποτελεσμα παλει το προτοσελιδο....ΤΟ ΤΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΛΥΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ!!
file:///C:/Users/Lidia/Pictures/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.PNG

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Miley Cyrus-Katy Perry: Μετά το φιλί,τσακομός......κανεις δεν της ποιάνει!!!

H προκλιτική  miley cyrus ξανά τράβηξε την προσοχή...Ιδικά των θαυμαστών της Katy Perry.....
Εδώ κι λίγο χρονικό διάστιμα που είχε περάση η διάσημη , προκλιτική Miley Cyrus φίλισε σε  ΓΛΟΣΟΦΙΛΟ την επεισης διασημη κι  εκθαμποτική Katy Perry ....
 

Η αγαπητή μας Κάτυ λέει πος είθελε να της κάνει ένα ''ΦΙΛΙΚΌ'' φιλή στο μάγουλο....

Κι κατόπιν δημοσιέυει αυτη την φοτογραφία:

 


Katy Perry